Despre mine

Cristina CălinSunt jurnalist și soție de programator. Atât de diferiți, dar ne completăm atât de bine de când eram copii…Aproape.

Sunt mama Amaliei și a lui Alexandru. Veniți la aproape 6 ani diferență, fac din viața noastră o provocare. Dar noroc că ne place aventura!

Sunt suporter al echipei Dinamo București. Merg pe stadion în Peluza Cătălin Hâldan și sunt mândră de culorile noastre. Vorba cântecului: Oriunde merg și tot ce fac/ În față văd doar roșu-alb!

Sunt cetățean al Bucureștiului, oraș pe care îl iubesc, deși uneori mă enervează cumplit.

Sunt extrem de organizată, dar și când fac vreo belea ajunge de legendă.

Lupt pentru lucrurile și ideile în care cred și îmi place să cercetez, motiv pentru care mi se mai spune și Mica Polițistă.

Iubesc poezia și undeva în adâncului sufletului meu sunt o persoană sensibilă. Numai că fața nu îmi este de prea mare ajutor, un soi de resting bitch face, de ajung să răspund de cel puțin 10 ori pe zi la întrebarea ”de ce ești supărată?”. Asta în cazul în care nu sunt evitată pe motiv de inabordabilitate.

Îmi plac experiențele noi, dar îmi trebuie timp să mă adaptez. Lucrez constant cu mine să îmi depășesc temerile și preconcepțiile. Nu-mi iese mereu.

Muncesc mult. De cele mai multe ori am avut minimum 2 joburi. Încă am energie.

Sunt Cristina Călin.

Sunt zece lucruri care mă reprezintă. Și scriu aici pentru că vreau să împărtășesc experiențele mele. Pe unele nu aș vrea să le repetați, altele sunt doar ca să vă distreze.

Mai sunt multe de spus despre mine. Nu poți cuprinde un om în câteva rânduri. Mă descoperiți citindu-mă. Dacă aveți răbdare, pentru că nu sunt cea mai simpatică din lume. Și nici nu vreau să fiu.

Mai multe despre activitatea mea profesională puteți găsi AICI12523014_1325046350845206_8960738378922384625_n

Nu o să am timp să scriu zilnic. Dar atunci când o voi face, mi-am promis, că va fi ceva ce merită să vă ocupe câteva minute din viață. Ceva din care să aveți ce învăța sau să vă facă, măcar, să zâmbiți.

Dacă vreți să mă contactați pentru colaborări, subiecte sau pentru ce vă mai trece prin minte (legat de blog) aveți la dispoziție adresa de e-mail: cristina@cristinacalin.ro

Dacă vă plac pozele sau articolele, vă mulțumesc în avans pentru apreciere. Preluarea lor nu este permisă, fără să mă întrebați.

Citesc cu plăcere:

www.blogulmamei.ro

www.mresidence.ro

www.printesaurbana.ro

www.calealactee.ro

www.gabrielaberechetconsulting.ro

www.patraru.ro

www.idriceanu.com

Hei! Mulțumesc că ai citit până la sfârșit. Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să dai like paginii CRISTINA CALIN BLOG! Sigur vei mai citi lucruri interesante.